KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

SIMPLE CeLebRate

Posted by oYa - -


semalam..buat gaklah makan sikit2...aku cuma ajak family a.long aku je coz a.ngah jauh.cik alang plak takleh alik gak study..so hanya family a.long je yang dekat...lagi pun opah skrg duk umah aku seminggu..yelah sejak ATuk takde ni adik badik ma aku pakatlah jaga opah kan..kalau dibiaukan sndr kat umah nanti teringat org yang JAUH...(adeh tetiba cedih)

oklah..nak story sikit ni..kek tu aku beli kat sungai wang..kek tecik je cukuplah kami makan..aku beli kek ala2 bebudak siap ada bola coz senang nak kasi darwisy n adik aku melatak hehehe..




taraaaaaa..menu pun simple coz sumer cap kedai... aku beli mee goreng sikit, ayam sikit, pizza sikit & kak long aku bwk pulut panggang n tepung bungkus...sumer licin dibedal a.long aku yang antu makan tu ( patutlah same2 gemuk ngan aku) hahahahaa


abaikan pic kat belakang tu hahahah nasib tak selak ek

nilah...dua org makhluk yang kelaparan...mereka berdua ni geram ngan kek tu..sabor ye anak2 tunggu ibu nak tiup lilin dulu wakakakakaak

ko buat ape tu mek...main nyorok2 ke?


fuhhhhhhhhh......akhirnya berkat moncong mulut aku lilin pun terpadam dengan jayanya...hehehehe


aku withh kak.long..jeles tgk dia mantain slim dahlah tinggi cam galah...aku sengaja nyorok lakang tutup kegemukan tahap melampau2 ni uwaaaaaaaaaaa


with OPAH.... comel tak peace opah berkepit tu hahahahah.. kejam punya cucu paksa opah...


with abah.. peace abah mcm harimau nak terkam mangsa..hahahahah lawak2

with ucu


with ma aku.... gaya mcm duk isap rokok je ek... hahahaha nasib tak latah


ehem2....teringat masa sanding hr tu..hahaha tp masa tu aku kurus skrg tgk ..kes zuanlah ni abis dipam2nya aku wakakakakaa

with darwisya...my comel lote girl2..


masa buat sepah.... nilah hobi dua badik ni...


tgk mulut..mkn ape tu..."kuat mkn" gak semek ni follow ibu dia.. jaga2 kan gemuk mcm ibu dia adeh turun saham kan hehehehe

heheheh pasangan lomantik a.long & kak.long anak2 tolak tepi ek..


so setakat ni sj pertunjukan aku.. mekaceh

**THE END**













10 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    waaa... lomatiknyer .. main suap2 g... heheheh,..

    ***> ehhh bkpe kak long tu blh jd k.long plok.. i knl la muka dia.. sama skolah gak kn... tp umo dia bru 26thn.. mcmana blh jd kakak plok??? heheheheh

  2. Az Rina says:

    meriahnye..tak jomput aku pong..oya, aku amek pizza ko sekeping..lupe nak bgitau..

  3. nome says:

    epi belated besday to u oya! sori aku lambat wish..

  4. wah wah wah main tiup2 lilin ye hehehe ... semoga ditambah rezeki ye oya... amin

  5. oya...simple ko kate....ate penuh makanan nye tu...satu meja aku tgk...

  6. wah! meriahnya...happy besday....nanti leh sambut besday anak sama2...balqis 4 ari muda dr darwisya

  7. A.I says:

    1 je ke lilinnya tu?? ngeeeee. banyak gak makanan. syiok oo sambut sebeday ngan family gitu. meriah gak..

  8. miemiey says:

    woooo,,,,,main suap2 yerk..jelesnya aku..hehehe....tangok pic pon dah mengambarkan happening keluarga mu ayu.suka bangt..aku tgk pic abg jeff tu takut je..garam tul....hahha..ma mu plak..tagn cam nak mita 20 sen je...tapi lawak..lawak ayat2 mu..sampai aku tersenyum sengeh sorang2..ade ke gila aku ni???

  9. alyyani says:

    oyaaa!!! sorry lmbt wish. happy belted birthday puan oya. meriah majlis ko. meriah dgn makanan. aku tgk pizza dgn kek tuh dah terliur. pada aku dah grand ni. walau pun meningkat usia, ko tetap maintain comel :D

  10. ILA HAFIZ says:

    comel ko tiup lilin oya...;) kek tu wat sendiri ke?