KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

KePsi..hahahaha

Posted by oYa - -


hahahahaha... jgn mare saje nak kasi korang geram tgk duit....

oleh kerana aku dpt durian runtuh tetiba kelmarin ( ape tu ..gaji ke?gaji masuk banklah....) biaulah rahsia (ada aku kesah)

so aku banjelah ma,abah,opah, adik & laki aku mkn kepsi
aku beli satu set snate plate untuk setiap sorang & aku je bedal dinner plate wkakakaka( nak murah takde air) hahahahah

biasalah org susah cam aku ni bukannyer selalu leh makang benda alah ni..membazir je aku raser.. baik aku beli ayam sekor dua..goreng sendiri lagi jimat n byk leh mkn...tp opah aku teringin sgt nak mkn...so dgn bangganya aku melunaskan permintaan opah aku..yelah PIZZA dah lepas skrg KEPSI plak ye opah....langsai 0/0 kikikikikiki

jeng2....


taraaaaaaaaaa tak sempat nak snap yg masih sempurna...so inilah hasilnya dek kerana kerangkusan manusia bernama oYa... wakakakak


aku tak suka sos tomato ni..masam.. aku suka cili punyaaaaaaaaaa hot hot gitu


nilah peberet aku.....coselow (abaikan ejaan kalau silap)...

yummy!!!!!!!!!!!


hai abang..org lain kenyang mkn ayam....tap abe still ngan nasiknya (mat zuan ni wajib mkn nasi malam tau...)


makan opah makan... ma tu tulang tu pesal tak habiskan? hehehehe


darwisy ni mengada taik kuder je....


mkn ayam sikit je mengacau lebih...

hah budak ini bagus kuat mkn... aku suap kentang putar tu laju je ( macam buruk ngobok bapak aku kata ) wakakakaka

5 Responses so far.

  1. nsazwa says:

    salam...
    memg rasa puas kan bila dapat belanja family makan...lain2 kali boleh blanja org kuantan ni plak ye...hihihi...

  2. oya...wahh duit terpijak ke?aku nak jugak blh?haha aku rasa smlm ramai tol yg wat post tak gambo duit nih!!!heee

  3. LYaFRINA says:

    HULURKAN TANGAN RINGAN KAN BEBAN.. NOK SKET..HEHEHHE

  4. huhuhuhu nak jugak la oya hehehhe..

  5. Az Rina says:

    hahahah..sedapnyelah, hantar ke aku sket..