KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

JOM JOIN GIVEWAY AKU (OYA)

Posted by oYa - -

JeNg..JeNg....

untuk menghargai follower2 aku..skrg aku rasa nak buat giveway ler untuk korang... tapi hadiahnya sempoi jelah ek.....mula2 bajet nak buat contest..tp aku rasa mcm tak reti plak nanti nak pilih pemenang takut tersilap pilih ada yang terasa kan.. so aku adakan giveway ni dgn cara cabutan bertuah(lucky draw)..kiranya sesiapa yang mmg ada rezeki nak dpt hadiah aku ni memang tuah koranglah..tp kalau takde rezeki tu biasalah kan....
(tak taulah ada sambutan ke tak)
so kalau berminat ? ikuti syarat kat bwh ni okies..

(banner aku yg sempoi... hahahaha)


jomlah join sebelum 15.02 coz last day 14.02 heheheheh


syarat2:
  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...
  2. sunat follower BLOG CONTEST aku
  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang
  4. letak banner kat mane ko nak letak
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)
  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)
  7. siap...
so ni dia senarai hadiah giveway aku nak kasi.. jgn marah ek sempoi but nice.... hahahaha



6 bukan 6 helai lah tp 5helai je...soly2x i .


3 bijik tabung ni...tomel

& yang ni lg sempoi blanket bb..( darwisy & darwisya guna lembut je)

JOMLAH WEI>>>>

65 Responses so far.

  1. Az Rina says:

    giler ah!! oya pon ade buat give away jugak..harus aku join ni, hahahaah..

  2. MRS. K says:

    byk nya hadiah weh.. kena join ni

  3. macam blanket dania dgn dinie je nih...takpe..tambah kan lagi koleksi...aku ku try masuk...hahahaha

  4. Miss Q says:

    oesh. banyak ye hadiah weyh!

  5. kakngah says:

    aku nk als esbok!

    http://aslindaa.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  6. aku nak join oya..hehe kan aku buat entry nya ya...

  7. oYa says:

    kak ngah...oya bajet nak suruh letak link entry yangd ah siap kat sini

    http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html

    tapi takpelah nanti oya ekjas alik

  8. oYa says:

    silalah yea..nantilah kalau ramai sgt oya tambah hadiah lg insyaallah

  9. aku pong......haha interesting....aku ni dah gian joint contest ni...

  10. miemiey says:

    wah..aku dah join...sila lah semak n3 aku....linknya cam tak bese plak..tapi syarat kan kena g tau gak

    http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveaway-akuoya.html

    okes ada salah silap gtau cepat2..tgk aku rasa lama dah aku follow mu..tapi aku follow balik...
    chek jap...

  11. miemiey says:

    kaya mu mek nak tambah adiah,,,bagi adiah lebih2 kat ku..

  12. oYa says:

    tapi aku rasa korang minat ngan alas peti tu kan..ada ke tak yang minta ngan lembu tu ek? cian lembu hahahaha

  13. Hezesuze says:

    yuhuuu!! salam perkenalan dari akak gonjeng...ahaks!

    rasa cam nk join jek...huhu

  14. Az Rina says:

    lembu pon lembulah..leh tabungkan duit si isya, hehehe..kecik2lah nak ajar menabong pong..

  15. waaa oya buat giveaway la... mesti join nie hehehe.. tunggu

  16. salam...
    saya nak join..
    nie link saya..

    http://seindahmawarku.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-oya.html

    harap terima ea..
    tQ

  17. salam nak join gak

    nie link saya

    hrp terima ea..

    http://terompahmawarrku.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-oya.html


    wsalam..

  18. pak long says:

    SALAM...
    hamba nak masuk peraduan ni...
    ni link hamba...

    http://paklongsifu.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  19. anin says:

    salam nak join

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/jom-jolin-giveaway-oya.html

  20. izan cute says:

    izan dah join..

    http://izancute.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-aku-oya.html

  21. zures says:

    zures dah join kat sini ye..

    http://mysweetdreamcottage.blogspot.com/2010/01/giveaway_29.html

  22. eya says:

    Salam kenal OYA..

    sy pon nk join giveaway ni..
    ni link post

    http://e-yya.blogspot.com/2010/01/jom-join-contest-aku-oya.html

    tp dlm syarat,soh letak link ni ke blog oya-contest kan? tp x nmpk pon entry giveaway kt situ..hehe

  23. Sari says:

    salam oya..
    ni ksari tergedik-gedik dtg nak join ni... belek2 ler link akak yer..
    http://saricorner.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  24. LeEyA says:

    tak sangka nama kita sama kak.. lia dari kecik umo 4 tahun kawan2 panggil oya.. smpai umo 18 tahun lia tukar nama lia.. tp, klu jmpe kawan lama2 diorg panggil oya lagi.. hehehehehe..

  25. juera says:

    mmg kena joint nih.. ehehhee

  26. Along25 says:

    ok what, tak yah beli kat luar ekekeke mudah²an ada rezeki... amin

  27. Salam, akak nak join sama...

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  28. mie says:

    ok!!
    gue dh join....
    link kat tmpat yg dijanjikan...
    hehehe

  29. oYa says:

    tq...tq...adoi leh tahan ramai gak peminat ngat giveway ni ek...kalau ramai melebihi hak...mcm tak best gakkan coz hadiah sikit je tgklah nanti oya ubah tarikh tutup diawalkan sikit...so cepat.....

  30. AYU IDRIS says:

    Salam ziarah Oya!Silalah jengah entry akak ye....tq

    http://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  31. Admin says:

    nak ikutlah..kejap sy buat entry
    http://coretanmayaku.blogspot.com/

  32. Admin says:

    sudah siap...check ni

    http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010by-oya.html

    nickname;MAYA

  33. Natasha says:

    http://natasha-e1.blogspot.com/2010/01/give-away-sempoi-oya.html



    sy dh join gak...... nti intai2 yer blog sy

  34. kinah join...


    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-aku-oya.html

  35. inasepi says:

    salam oya...wow hadiah yg menarik hara2p ina dpt..

    http://inasepi.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-aku-oya.html

  36. oYa says:

    update setakat 29/01/10

  37. Zana says:

    salam oya, saya pn nak join, sila lah ye...

    http://saat-saatini.blogspot.com/2010/01/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  38. joined.


    http://raflessia07.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya.html

  39. askum oya..

    zura dah ikut syarat-syaratnya...
    kalau rezki berpihak pada zura....zura nak tabung lembu tu..kiut la..

    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  40. oYa says:

    update setakat ....01/02/10

  41. AiSHieY says:

    Ok Kak U...shida dah siap dah wat n3 utk giveway nih...nti check yer...puhhh dapatla alas peti sutir...he3...

    http://nurzuriatku.blogspot.com/2010/02/giveway-sempoi-oya-2010.html

  42. Salam perkenalan, saya join giveaway...ni link saya...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

    thanks a lot yer...

  43. inahasan says:

    joinnnnnnnnn

    http://inahasan.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveway-aku-oya.html

  44. syakila says:

    kila plak nak join..

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveway-aku-oya.html

  45. Honey says:

    Assalamualaikum ...

    Saya dah join giveaway ..

    http://hanifadhlina.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveaway-oya.html

    Kalau ada salah dan silap harap beritau yerr ...

    Follow me too ...

  46. zai kulim says:

    oya.....zai dtg mau join ini contest..


    http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveway-aku-oya.html

  47. salam...

    berminat tgk hdiah2nya,,cute2 aa..so join gak..

    http://putrinian.blogspot.com/2010/02/giveway-sempoi-oya-2010.html

  48. Asya says:

    hoi.... oya oiii... doh join ni.. nak blanket tu!!!

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

    **sila2la terjah yerr

  49. salam...dah join contest ni..
    pls cek-it-oyt

    http://narizan.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  50. Syim says:

    yeye sempat join....

    http://shimafadzil.blogspot.com/2010/02/giveaway-oya.html

  51. salam

    me dh join:

    http://suzie284.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

    tq

  52. dh join...
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/02/giveway-sempoi-oya.html

  53. SyUhAdA says:

    salam~!!!

    nak msuk~!!!

    http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2010/02/oya-giveaway-contest.html

  54. nba-Nur says:

    Salam.. Hi Kak Oya...

    Nur nak join contest... Ni linknya :

    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveway-aku-oya.html

    Salam perkenalan..

  55. jont jgk yer:)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/02/giveaway-sempoi-oya-2010.html

  56. dah join

    yeee http://arissasoleha.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveway-aku-oya.html

  57. oYa says:

    update setakat 10.02.2010

  58. zyalyas says:

    Oya...sy pon join jgk giveway...

    http://zyalyas.blogspot.com/2010/02/ll-giveaway-sempoi-oya-2010.html

  59. hye oya..
    thanks sudi terjah..
    :)

  60. sarah says:

    sarah join

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/jom-join-giveway-aku-oya.html

  61. oYa says:

    bereh..dah update semua...yihaaaaaaaaaaa

  62. zyalyas says:

    sape yg menang ni oya?