KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

satay-satay

Posted by oYa - -




oleh kerana aku tiap2 tahun buat satay raya..teringin jugak nak buka bisnes jual rempah satay ni.. yelah biau org leh buat sendiri satay kat umah...heheheee biasa kalau kat kg ni ramai jgk yg beli... aku jual harga biasalah RM5 hingget 400g bersamaan dengan 5 ekor ayam.. hahaha alah sj jelah tambah pendapatan..




sesape yang teringin nak buat satay sendiri tu leh r order ngan aku yea.... n sesape yg teringin buka bisnes satay tu...hahahahahaa.. utk member yg duk area kemaman ni leh r beli kalau jauh tu ontah ler... wakakakaa ade aku kesah..









9 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    baru tanyer duan baru2 ni.. nk tmpah buat sate.. blh x??? nak guna pd 6.11.09 @ 13.11.2009... tempah 100 btg jer.. nk buat xreti ah..

  2. ai says:

    AKU KESAH! AKU KESAHHHHHHHHHHHHHH!

  3. alyyani says:

    kalo buat majlis, bole order dgn ko ye oya. tp ko jauh nun di gani. kalo kat sini confirm tak menang tangan ko terima order :D

  4. Shida says:

    Wahhh cedapnyer kak u...tp xretila nk dedeh ayam tuh...alamaknyer belah ayam besar2...kite wat jer BBQ...bakar sendri...sedap gak gtuh...cicah air asam ker???Adehhh meleleh air liuq ku...

  5. fazilzura says:

    Oya... akak ko ni kesah tau ..

    meh 1 paket rempah satey tu.. makuda akak kat arab , kalau x ..dia leh selalu beli.. entah beli kat ner..
    ni akak nk wat sdiri kat KL..

    meh anto kat akak

  6. oYa says:

    heheheh best jugak kalau rempah ni buat BBQ...kegap..potong ayam pastu letak rempah ni mcm buat satay bakaq... nyum3x

  7. ppb_ppkp says:

    oya...orang perlis nak order 1 rempah satay tu..buleh anatq tak??
    aku kan hantu satay... ko kira skali pos ek..seyes ni..

  8. ~chekuna~ says:

    kalau sebut bukit kuang..glamer tul bab satay ni..patutlah..oya wat bisnen satay yer... kakna balik kemaman..kakna cari oya..kalu nak beli rempah satay..

  9. oYa says:

    ko biau betuil imah..heheheee