KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

INFO TERKINI..

Posted by oYa - -

assalamualaikum..allzzzzzzzzzzzzz..... wow!! dah berhabuk blog ako ni..almaklumlah aku kebizian yang teramat2 lah kononnya ekekee...
bayangkan dlm pantang aku still tolong mak aku uruskan satay raya..hahahahaa kiranya pantang aku kali ni byk main2...pasal tu badan tak turun2 hahahaa...

skrg ni aku tengah pening yang amat sgt..byk sgt koje kat opis ni..tensen beb..

silalah layanz pic2 di bawah ye...


















aksi darwisy ngan darwisya..ekekee








walaupun dlm pantang still kombang aku ni..huhuhuhuhu nak buat camne dah sejak azali den kombang ekekeee






encem kan darwisy pakai baju melayu..ekekekee

K LAH..CUKUP SETAKAT NI DULU AKU UPDATE..NAK BUAT KOJE PLAK.. NANTI ADA MASO AKU SMBG.... YIHAAAAAAAAAA



5 Responses so far.

  1. fazilzura says:

    alahaiii oya , comel nye anak dara muu ..

    ** eh nmpak dh slim ler..
    so bile lg nk start MAB balik...

  2. alyyani says:

    welcome back oya. hampir 2 bulan tunggu update dr ko. darwisya tembam betul. nape nye darwisy do isap jari tuh? nak adik lg ke? ekekeke...

    bahagia dah ko punya keluarga yg lengkap dgn sepasang anak. pantang2 pun time raya tetap maintain yek. heheh..

  3. LYaFRINA says:

    waa...akhirnya kembali...kembali dgn baby darwisya...

  4. Bed says:

    oya...selamat kembali...ngehngeh...semangat anak dara kamoo tu....darwisy mmg encem paki bj melayu..aku pun nampak ko selim sikit...

  5. ai says:

    si abang tak lekang2 jari dlm molot. ekekekekeke...tak lama lg nampak cam kembo la bebudak ni. cepat besar...