KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

LeLaH Lagi

Posted by oYa - -

ni pic hari jumaat..masa tgh sedut tak ngs sebab dah kalis air hehehe

ermmm...beginilah selalu bila darwisy diserang lelah... hari jumaat & ahad lepas kena p sedut ...sebab malam takleh tido..huhuhuhu tp siang mantain aktif panjat sana sini... sbr je aku..aku igt org ada lelah ni slow...tp YA AMPUN takleh duk diam... lebih2 kalau aku kasi darwisy mkn ubat..lglah aktif sebab dia dah khayal ngan ubat tp tahan mata tak mau tido..bayangkan doc bgth ubat tu akan buat dia mengantuk..tp dia tak jgk tido2...mulalah jalan huyun hayan..kelako pun ada aku tgk sampai langgar abis dinding...


ni plak pic masa lepas sedut hari ahad..ermmm mcm org tak sakit pun
SABOR JELAH EK>> tp takpelah asal dia aktif n hidup normal...INSYAALLAH kalau ikut en somi dulu lepas je besor sikit hilanglah lelah dia tu.. AMIN




8 Responses so far.

  1. la sian kat darwisy...since bb kan oya dia kene tu? harap2 beso esok ilang lah lelah dia tu....

  2. LYaFRINA says:

    eh.. darwisy ade lelah k??? tgk dia cam maintain je kan.. Take care

  3. ai says:

    Cam along anak aku dulu la...lelah dia automatik ilang bila umur masuk 2 1/2 tahun...lega rasa..

  4. [I][T][A] says:

    Kesian dia... harap2 boleh hilanglah lelah tu yer...

  5. fazilzura says:

    alahai sian nyeee..

    akil pun now dh x takut kalau ambik gas... kalau ambik gas baru kurg kahak dia.. cz cair kuor ikut taik nyeeee

  6. MUMMY ILA says:

    siannye darwisy.. izz alhamdulillah dah setahun lebih x kena attack asma. aku je aritu kena sampai flat seminggu disebabkan cuaca jerebu yg teruk.

    Oya ko try petua yg aku amalkan utk izz. Tiap ari aku akan kasi sesudu kecik kfc madu setiap pagi. Malam aku kasi sesudu scott emulsion. Makanan/minuman sejuk ni kurang2kan.Bagi kadang2 je. Buah banyakkan tp kena alert buah apa yg dia x tahan. Mana buah yg sejuk cam rambutan ke tembikai ke kurangkan juga. bg sikit je. Air suam kena selalu bg..

    Kalau batuk ke selsema cepat2 bg ubat & sapu vicks. bg badan & dada dia sentiasa warm..

    aku ni ada lelah..so, izz tu menurun dr aku. aku leh la paham camne nak handle asma ni.

  7. oYa says:

    tq ila..akan eden toray nanti..huhuhuh

  8. alyyani says:

    darwisy diserang lg? tp aktif je dia kan? time takleh tido tu dia nagis2 tak selesa ke nafas dia bunyi kuat?