KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

FUN FAIR

Posted by oYa - -





huhuhu lama tol aku tak update blog aku ni..bz sgt2 dgn tak laratnyer...
sebenarnya pic ni dah seminggu aku amik,masa aku g jalan2 kat pekan budaya yg ado kat kemamang ni.. semalam dah habis ekekee. so sempat gak aku bwk darwisy g funfair yg ado kat situ.. best jgk permainan yg ado..tp mahallah... sekali main RM 4.00 - RM 8.00 tp nasib darwisy bawah umur..free je.. adik aku je kena bayau..
aku tak larat sekarang ni..uwaaaaaaaaaaaaaa









4 Responses so far.

  1. fazilzura says:

    wahhh besh nye g funfair
    dulu time xdak akil selalu gak pg..
    now kalau pegi mau haku ikat akil ..
    kalau x sure leh ilang

  2. alyyani says:

    oya, sempat lg ko ber funfair time da sarat nih. hehehe...

    mesti darwish enjoy habis kan?

  3. irma says:

    pekan budaya kat mana?kat astaka tu ker?lama lah pulok rs dok balik kemamang....haha

  4. Bed says:

    semekom oya....aku nk add blog ko ni...lama tak sembang2kan.??ingat aku tak?bed@m.com