KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

MiNyaK SeLuSuHKu

Posted by oYa - -




hah ni dia santan yg dah siap aku beli kat kedai 3kg..hehehehe senang balik umah masak je... jgn lupa letak daun pandan kasi lg best minyak tu nanti




Santan yang dah masak dah byk minyak yang keluor...



ni dia..taik minyak yang aku dah asingkan.... best mkn


dan inilah my peberet aku time petnen minyak selusuh... sedap wei...
hehehee aku mmg suka minyak selusuh ni.. asli beb
Sebenarnya hari sabtu lepas aku dah mula buat minyak selusuh....dan aku dah start minum..aku suka sgt minyak ni coz dia best.... bukan tu je aku pun dah amalkan mkn telur ayam kg mentah ngan limau nipis... aku dah amalkan sejak kandungan 7bulan..masa petnenkan darwisy lg aku dah amalkan..alhamdulillah aku takde kena sembelit lepas banak..heheee PETUA org dulu2 tak salah kalau ikut























7 Responses so far.

  1. nasz says:

    minyak selusuh?? buat sndr?? camane buat tu oya?? ajor aku...

  2. jaijina says:

    biar betul..gini ke ropenye selusuh..tak taulah aku leh minum ke tak nnti..

  3. fazilzura says:

    OYA>.

    nnt akak ngndung, oya wat kan tuk akak yek ..
    nnt akak dtg kemamang ambik dr oya.. leh dak

    pehtu leh bgtau petua2 lg

  4. oYa says:

    inichahahaa kak zura insyaallah..boleh myk tu lepas siap kena bg kat bidan minta dia bacakan myk tu

  5. shi3la says:

    wahhhhh MINUMMM MINYAkk..*hambek kau caplock lagik..terkejut tahap melampau nihh..***

    siyes haku tak tau cam gini wat minyak selusuhnyer...patutt haku susah nak salinn..tak ikut petua org tua rupernyer..huhuuu makacehh bg haku infoo...

  6. alyyani says:

    oya, banyak ko nye petua. pass2 la kat aku ni. aku ni urban sgt, tak tau mende2 nih. hehehe...

  7. miemiey says:

    oya mu jual minyak selusuh ke????byak weiiiiiiii...haha