KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

2 in One BirthDay

Posted by oYa - -


ALLAH selamatkan kamu...ALLAH selamatkan kamu.. ALLAH selamatkan my lobely hubby mohd Redzuan dan adik aku UCU...ALLAH selamatkan kamu..AMIN
SELAMAT HARI DILAHIRKAN TO MY HUBBY..(29/07) semoga seperti biasa dipanjangkan umo, dimurahkan rejeki..dan dimakbulkan segala permintaan...cewah !! dan syg harap abg akan menjadi bapak yg mithali utk anak anak (cukup 4 org anak ek)..hehehehe
N to my sis UCU..(25/07) mcm biasa gak semoga panjang umo, murah rejeki dan yg paling penting semoga berjaya dlm hidup.....panjang lg masa yihaaaaa




sebenarnya...aku dah beli kek untuk en somi ni...dah licin dah kek tu,, aku buat sekali ngan hari jadi UCU adik aku pada 25/07 hari tu.. kiranya 2 in one lah jimat ongkos... tak celebrate mana pun just main tiup2 lilin....adik aku jelah yg tiup en hubby kasi mkn je..hehehee


ni hah dia adik aku....comel rmbt baru cam jantan .....kejam sungguh cik alang ( adik aku gak) yg telah memotong rmbt ko ek ucu....hahaha tp takpe kuor wajib bertudung ek...
uiks..ape ni..sebenarnya ni lah hadiah yg tak seberapa dr aku untuk en somi... jam tgn GA blue.... oleh krn jam en somi telah rosak dilempar oleh anakanda darwisy..so aku gantikanlah dgn jam ni...
tpkan baru je aku bagi jam ni tetiba elok plak hidup jam lama dia tu...so 2 in one lah leh guna ek..... ekekeee






uiks tgn sapolah ni berbulu ala2 bulu bebiri..wakakakaaaa AMPUN

6 Responses so far.

  1. jaijina says:

    hepi besedey & semoga panjang umur hendaknye yer..

    wah, syiok maa dapat adiah jam lagik..

  2. Reena says:

    happy birthday..semoga happy n panjang umur...

  3. alyyani says:

    happy birthday utk suami ko dgn adik ko ek? bulan 8 turn adik sarwisy pulak punye birthday.. :D

    p/s : jam laki aku pun da tenat2 sebab nia suka hempas2 jam tu. huhuh

  4. Hape birthday!! Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Maklumlah rezeki adik baru buat Darwiys.

    ...... Muka Darwiys macam ikut Mama dia je. Boy kena ikut Mama, orang kata serasi. Tapi Ash ni ikut muka Asid tapi serasi ngan Papa dia je. :)

  5. Bed says:

    happy birthday utk laki ko & adik ko oya...

  6. shi3la says:

    hepy besday to ur hubby eh..wahhh same date la plak laki ko ngan laki ku...huhuu...

    mak aiii dapat jam lagik..taun lepas haku dah kasik hubby haku jam..taun nie elek pocek..tak sempat nak nyopingg asyik sakitt jerk..

    ohh yer Adik ko juger yerk same besday..Hepy Besday untuk ucu jugak yer..