KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

DaRwiSy

Posted by oYa - -









yuHuuuuuu,, Lama aku tak posting pic darwisy kan... update terkini tentang darwisy... jgn terkejut aku bawa darwisy g cucuk setahun setengah berat baru 7.9kg.. kwang3x....kalah budak 7 bulan..betapa slimnya anak ibu ni.. tp nurse tak ckp pape pun coz dia tgk darwisy ni aktif melampau2...bayangkan satu klinik dia tawaf..di panjatnya kerusi tmpt nurse nak periksa.. di lemparnya kertas yg nurse susun elok2 atas almari..sbr je ako..... mula2 aku biau jelah dia main.. tp dek krn tak tahan aku minta nurse tu cucuk cepat2 biau dia tak kacau lg coz sakit.. tut2 lepas cucuk tu mmg meraung mcm tarzan..aku bajet dah duk diam..alih2 tak sampai 5 minit enjin start balik...sampai nurse pun no komen..... gitulah kat umah....kekadang cian jgk kat mak aku sampai takleh nak buat koje umah melayan cucu dia ni,... nampak muka cam sopan je..tp YAAMPUN terober aktif.. tp aku syukur sgt coz darwisy mmg petah kalau bab2 bercakap ni....ikut ibu kot molot pot pet... setiap patah yg dia sebut mmg akan faham. mcm cayang abah, nak air, nak aik ete, nak g edai, uang ampers.. mcm2 r.... tulah setiap kekurangan ada kelebihan... kecik2 cili api....kan kan kan...
slim pun slimlah janji anak ibu dah tak lelah lagi... AMIN

so layanzlah pic diatas..adik aku UCU gatal tgn kasi darwisy pakai skaf yg ada rmbt palsu tu.... hohohohoho



7 Responses so far.

  1. Bed says:

    amboi terkejut aku..panjang nye rambut darwisy kalah rambut shasha!!!

  2. alyyani says:

    oya, esok kalau ko dapat anak pompuan, habis la ko make up anak ko tu nanti ek. hehehe...

    nia lagi berat dari darwisy nih. takpe oya, yg penting sihat kan?

  3. ai says:

    nk dapat adik pompuan kot.. :P
    takpe la oya..salkan dia sihat udah!

  4. jaijina says:

    tak kisah lahkan..slim pon slim lah kan janji darwisy sihat macam ko jugak, hehehehe..

  5. haha..aku oun terkejut..x kan rmbt darwisy kot..slim pun x per oya asal sihat..

  6. ieda says:

    betul tu yg penting sihat...anak ieda pun kecik molek juge wlpun mkanyer banyak...tgk dia aktif ok lah..

  7. Tak nampak kurus pun. Oklah tuh girl2 kena jaga badan. hehe Itulah pesan adik Asid dekat Arisha. Kecik2 cili api.. kurus baru cantik. Banyaklah kan..........