KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

MenGidam Ke aPer Ni

Posted by oYa - -



hahahaha ni aku nak story mory, lepas lunch td tekak aku rasa mcm nak mkn aiskrim bekas jelah.. tut2 aku ajak opismate aku g pasaraya nirwana.. jauh gak aku berjalan..dgn perut yg mengeras..demi aiskrim aku gagahi jua..cewah... so aku belilah aiskrim yg paling murah jenis OLYMPUS mcm jenama kameralah plok.. aku beli ngan harga hanya RM2.95 sen sahaja...murah beb dahlah byk 1.5 liter.... bayangkah tak sampai sejam aku bedal licin aiskrim tu... apo kes.. mkn ke ape ni...biasanya kalau aku beli aiskrim sebesar ni aku kongsi ramai2 ngan family aku.. tp entah kenapa hari ni aku dpt melicinkan sebekas...dasat2... mmg antu aiskrimlah aku hari ni PUAS ATI ko...
kalau aku lam pantang dah tak terliur kot kalau org mkn aiskrim depan aku... kah,kah,kah,kah







5 Responses so far.

  1. fazilzura says:

    KUSSSSS SEMANGAT ..
    BIOR BETUI OYA ... SEBEKAS TU ABIS LICIN KO MAKAN .

  2. irma says:

    mak ai...biar betik....1 bekas tu habis....sib baik xder kencing manis...huhu

  3. nasz says:

    aku rasa mengidam la tu kot. ahahaha...

  4. ai says:

    oooooooiiii!!! sebekas abis kau bedal???? mak aiiii...

    tp takpe la, kira lepaskan dendam awal utk dlm pantang nnt..(nk sedapkan ati) :P

  5. oya.....ko bedal sowang ke..haha tp tu lah tu tgh ngandung nie memang macam2 perangai pelik kite kan...besttnyerrr....