KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

TaToT

Posted by oYa - -

huhuhuhu aku nak story sikit ni... skrg ni kandungan aku dah masuk 31 minggu, apa yg menjadi kesusahan ati aku sejak dua menjak ni, bila scan doc bgth bb aku songsang.. huhuhuhu tatot wei dgr,, tp doc kata kemungkinan bb akan berpusing balik memandangkan kedudukan uri dan air ketumban aku still ok.. harap2 begitulah..... so aku kena g scan 34 weeks plak tgk camne... doakan keselamatan aku n bb ye kawan2.. ekekeeee masa scan tadi ternampak plak sesuatu..jeng3x.. aku nampak mcm ada begelah..huhuhuhuh aku tak kisah sebenarnya janji aku n bb aku ni selamat.. AMIN so wait n C jelah.. sumer ditangan NYA...


10 Responses so far.

  1. ppb_ppkp says:

    oya...doa byk2..insyallah..smua akan ok

  2. semoga semuanya selamat..amin...
    byk2kan doa n selalu ckp ngan baby yer..

  3. MUMMY ILA says:

    Insyaallah oya. aku doakan semuanya baik-baik & kowang berdua selamat & sihat

  4. nurshah80 says:

    nur doakan semoga oya & bb sihat dan tabah ye.... byk2 berbual ngan bb...and jgn risau sgt nanti strees lagi susah....

  5. insyaALLah..baby tu boleh pusing balik....bykan doa..

  6. semoga semuanya berada dalam keadaan baik ye oya...saje jek baby nak main pusing2 kot... :D

  7. oYa says:

    HUHUHUHU TULAH..HARAP2 DPT PUSING BALIK SEBELUM 36 MINGGU...SBR JELAH... DAHLER SKRG SAKIT PINGGANG JE..DUGAAN TULLAH

  8. ai says:

    ayoyoooo...songsang ka? meh sni aku kasi pusing! hihihi...

    baby pusing balik tau..senang mak kau nk teran nnt. semoga sume ok ye oya.. :)

  9. alyyani says:

    oya, jgn tension2. ko urut2 la perut ko tu ckp kat baby soh dia pusing. tak tau keberkesanannya tp ade org buat bekesan..

    wah, nak dpt sepasang nih, syok tul!

  10. moga semuanya selamat yer oya..insya allah.