KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

aksi gedik... wakakakaka

Posted by oYa - -

seperti yang dijanjikan...aku nak tayang pic budak mengader suka mengeret ngan org tuer kesayangan aku muekekeke.....nak g mane2 sikit2 nak ngeret..nyampah..(padahal dulu tempat aku kat kusyen lakang tu) alih2 dak ni mengader2 nak fight aku..mentang2 aku skrg dah ade mat zuan..ko dgn senang2 merampas bodyguard aku ye budak..jager ko..wakakakaaa

apa2 pun aku syg bangat..kat bodyguard aku tu..( of courselah bapak aku) yelah dr tecik aku follow bapak aku ni gi maner ngan motor je lah ..coz bapak aku ni mane reti bwk kete..padahal koje bwk forklif(abaikan ejaan aku ni)..heran aku... hahahaha..best lg ngeret ngan mtr berduaan ngan mak aku..tp selalu bernasib baik coz ader je aweks yg nompang (of course) adik adik aku yg gedik2 tu..hahahaha



aweks yg sememangnya gediks 24jam tanpa henti


eceh sempat agi tu...

uiks tonggeng jgn tak tonggeng wakakkaaa

uwaaaaaaaaaaaaaa nak ikottttttttttttt

4 Responses so far.

  1. Hezesuze says:

    wah aksi meronggeng bersama bapa tercinta...ahaks!

    besh kan dpt sorang ayah yg sporting gtew....

  2. wah, hahaha, gedik dan comel. haha. suka






    http://fitridzulkifli.blogspot.com

  3. LYaFRINA says:

    weiii.. ayah pon sama2 sporting.. wak mulut muncung tu.. ehehehehe

  4. alyyani says:

    ayah ko mmg best! sporting gitu..