KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

aKu LaGi...

Posted by oYa - -

AMARAN DARI AKU :
KALAU WASER LOYA JGN BACA WAKAKAKA..KAN TERMUNTAH KAT ENTRY AKU NI....
TAJUK : BUDAK GILOR GEMELOR ( BUDAK KE )
ANJURAN : OYA PERASAN CUN
SYARAT : MISTI KENA CUN

HEHEHEHEHE..lagi sekali aksi tayang muka berlangsung di entry blog aku..oleh krn aku telah kehilangan byk idea untuk penulisan blog..cewah !!!dengan keadaan yang waras..aku dengan bangganya nak tayang sikit muka sendiri yang aku rasa boleh tahan cun ni wakkakakak (statement nyampah) tapi ada aku kesah muka aku..ikut suka akulah..ahakz.... ni pic terkini dan tersengsasi tau....jgn gosip dahlah ek...

ala-ala manja ... kwang3x

ala-ala seksi waduh2x

ala2 mengoda adoiiiiiiii

ala-ala blurrrr wakakakaaa

ala-ala ego

ala-ala sweet..auwwwwwwwwww
ala-ala AYU ler konon
wakakakaaka jap nok golek jap wakakakaaa



sekian untuk kali ni... mekaceh..uwekkkkkkkkk!!!


6 Responses so far.

  1. Az Rina says:

    merahnye makngah, hehehheeh..

  2. LYaFRINA says:

    mU LAGIIIIII....

    kaler lipstik mu = tudung y mu pakai tu...

    merahnyerrr mek oya...

  3. Yang golek tu mana? heheheh

  4. Hezesuze says:

    ala2 sengal or gonjeng xde ke?? wakakaka

  5. hahahaha...golek yu jn dok golek..jgn terkencing sudah.......hahahaha

  6. miemiey says:

    wahhhhhhhhhhhhhh...
    mu dah pandai pakai lipstik sekarang....merah nya mak ngah....i like ....ingt dok zaman skull mu suka bawa cermin..aku suka bawa bedak..pastu kita share...
    sekali ari april ful mu kena ke aku..mu isi kapur bagi aku pakai...dahsyat mu mekkk...kahhhhh