KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

takde yg spesel pon

Posted by oYa - -






ni antara gambar2 masa hali laya haji hari tu... sikit je bateri hp ako mampos...wakakakaa pic malam raya bakau satay pun lupa nak snap uwaaaaaaaaaaaaaaa... raya pertama g umah opah dr pg sampai ke malam.. raya 2 & 3 alik umah MIL









ni plak...pic masa raya kedua dalam kete g ulang alik umah MIL padang kubu ke kerteh ada kenduri...aku yang sempoi tanpa baju lawo..wakakakakaka tgklah anak2 aku masih lg tido best kena angin pagi.....
"ada aku kesah "

2 Responses so far.

  1. alyyani says:

    oya, kete ko tu ngam2 muatkan 2 anak. lepas ni mau tambah production kena cari mpv la pulak :D aku raya pun tak de yg special. specialnye berkumpul adik beradik je :D

  2. ai says:

    gelang itewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    (^_^) aku mau!