KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

CuTest Baby In BLue CoNTest

Posted by oYa - -

STICKY MODE
contest :
CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

24/10/2009 - 17/11/2009

di anjurkan oleh
BLOG ELIZAKRU


mcm biasa jgk..adab bertanding ada syaratnyer kan..

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower BLOG ELIZAKRU secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment ENTRI BLOG

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 ELIZA punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

SO aku takde gambar lain..jd aku lotak je gambar ni..dan harap2 cukup syarat :

tuan punya gambar : MUHAMMAD RUZAIN DARWISY
lahir pada : 11/01/2008 (setahun 10 bulan)




so kpd sesape yg nak join sila2...


One Response so far.

  1. E.L.I.Z.A says:

    Salam oya,
    hensem la darwisy ni!

    overall, lulus >_<

    p/s: thanx for the wishes =)