KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

CeriTa-CeriTi

Posted by oYa - -

ERMMM sudah lama aku enggak menaip dlm ini blog...bukannya apa..aku skrg bz giler babon.....yelah lg 16 hari nak banak..so mcm2 kena settle....
pg td gatal nak melepaskan windu aku kat doc jenab..so aku glah jmpa doc...g scan sekali minta ubat2 apa yg patut..hehehehe aku bukan ape asyik ngilu je kebelakangan ni..yelah still merempit...turun motor sengal abis hahahahaha..tp i like...


so latest check- up scan..doc kata bb aku kepalanya dah turun dah..maknanya dah tak songsang..syukur sgt2...so doc kata anytime lah dah leh banak (camne nak banak doc bb suka lgduk lam peyot aku yg gebus ni) hehehehe..doc tgk uri..uiks mmg dah matang giler dah ada pembentukan kalsium..almaknanya aku mmg dah mmg boleh banak hari ni gak...hahahahaha aku sebenarnya tak kisahlah lambat pun janji time aku nak banak nanti bb senang nak kuor n sakit sekojap je..tu yg mustahak..... ada faham!!!!
sekali lg doc scan tgk gender....mende yg same jgk doc sebut lurah dendam..so faham2 jelah ek puan2...aku malas nak exited sgt kan kuor lain kan....yg penting anak aku nanti selamat, sihat n sempurna mcm aku ni..hehehehee


so...bb ibu tak sbr dah ni nak tgk adik darwisy ni..moga kita berdua selamat n sihat seadanya.. AMIN....
sebenarnya aku dah dua hari mimpi pangku n nyusukan bb ni..adakah itu petanda..CEWAH!! apa2 pun tunggu........jeng3x... sebulanlah tak pose...... kuikuikui


9 Responses so far.

  1. alyyani says:

    OYA, AKU INGATKAN MU SENYAP JE SELAMAT DAH. TAK SABA AKU NAK TUNGGU KELAHIRAN ADIK DARWISY. AKU LAK YANG EXCITED NIH! :D

  2. uih..x lama dah tu oya..apa2 pun..aku doakan ko n baby selamat..

  3. jaijina says:

    semoga semunya selamat yek..anytime dah bleh salin dah tu..excited nak tgk adik darwisy neh..

  4. Bed says:

    menunggu hari....aku doakan sumenye selamat.....amin..harap2 dpt gegurl...

  5. AieZa says:

    aku pun mlm td mimpi yg sama.. susukan bb.. isk2 xlama lg nk banak dh nih..

  6. LYaFRINA says:

    x lame dh erk..nanti kalu dh bersalin jgn lupe inform..k,,take care.

  7. miemiey says:

    aku tgu sms mu nti mu banok aku nk g...molek ar mgu dpan aku nk alik kmn gok...kl mu banok doss tugu aku..heheh

  8. MUMMY ILA says:

    dah nak dekat la tu oya oi. bawak2 bertenang.. pastinya akan tiba. aku doakan ko selamat melahirkan ...