KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

TaG FrOm kaK aI ~~ PuRse

Posted by oYa - -

HUHUHUHU....aku baru je dpt tag dr KaK ai tu...so tanpa membuang peluh time tu jgk aku snap bape keping pic yg diperlukan...tag ini berkisah ttg purse aku hahahaa.. apa2 pun layanzzzzz
A. Snap the picture of both inner and outer of your purse
~~ luar bahagian~~

nah tgk puas2..ni ler purse terkini dan sengsasi yg tgh aku pakai sikalang

~~dalam punye~~

takde ape2 yg spesel pun hahahahahaa

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

jenama ...HORSE cap ayam huhuhuhuh
harga ... RM20.00


Sebenornya aku baru gak beli purse ni..tp aku tak igt bila aku beli (leh gitu) hahaha..yg aku igt aku beli kat pasarmalam....ciplak punya purse..penjual tu bodek aku bgth purse ni tahan kena bkr..siap wak DEMO lg.. dek krn cian tgk dia tunjuk aksi ganazzzzz kulit purse tu tak hangus aku belilah jgk..hahahah


C. Take out whatever its inside your purse

1) ni dia sebahagian duit yg tgh ado ngan aku sikalang...... huhuhuhh
tu yg kaler biru tu kunci opis aku..bijok tak?

2) ni plak kad-kad yg ado lam purse aku..kad kedit non ado..sebab bukan kayo pun heheheee

~~kad singer tu aku dpt time aku ambik brg ngan SINGER..tp skrg dah bebas dah takde utang2..YIPPIIIIIIIII

~~ kad anakku aku join masa beli present utk opismate aku yg terberanak...so bila sales girl anakku tu tanya " awak nak buat kad FREE je hari ni " aku ape lg ON jelah hehehehe

~~ kad MAA aku dah tamat tempoh so aku malas nak letok..membazir je hahaha


3) ni plak IC aku ngan lesen aku...aku hanya ada lesen MOTOR JE..lesen kete taun depan br nak ambik...wakakakaakaka best bwk kete x lesen ni dok gitu pak polisi.. tp aku ni suka merempit dlm ujan lebih afdal..YIHAAAAA


4) ni plak bisnes kad aku....... kad ni belambak ngan aku..coz aku tak pernah bg kat org..KEDEKUT hahahaaaa


5) dan yg last sekali ni hah ? duit seringgit lama... azimat ni...sebagai IBU duit..hahahahhaa
jgn tak caya semenjak ada duit ni..dlm purse aku tak pernah x duit walaupun 5 sen..yihaaaaa


D. Tagged other 7 persons.

1) imah
2) Jue
3) kak ZUra
4) alyani
5) Lady
6) Meen
7) Kak Na


E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.

~~ i like tgk ic ngan lesen dia tu wakakakkaaa... so cute
byk kad wei kak ....kayo2 hahaaa




















3 Responses so far.

  1. fazilzura says:

    Oya.. amboi ko smp 2 kali ko tepek nama akak ni ( ker org yg lain tu ) .. ye arr daku wat ler ni

  2. alyyani says:

    aaa oya, tag mu akan ku jawab. wallet aku da la buruk. wallet ko cantek! huhu...

  3. ai says:

    kayo mendenye!!!! kahhhh...gilo!

    wei, siap ada bisness card tu! meh aku sekeping!