KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

WELCOME TO MY HOME SWEET HOME

Posted by oYa - -

 akhirnya berjaya gak aku posting hari ni...almaklumlah kebizian yang melanda adalah melampaui batas kehidupan aku....

BERKAT USAHA AKU. akhirnya berjaya gak aku beli umoh sutir..walaupun tak sebesor mane..ckplah aku numpang anak banak....JANJI SELESA... kan..kan..kan..

So layan jelah pic yang ado......MY HOME SWEET HOME..sempat gak wak RAYER hehehe SYUKRAN2x..



BLM ADE PORCH DEPAN....INSYAALLAH TAUN depan ade pitih lebih aku godek2 lah smbg...AMIN

10 Responses so far.

  1. MRS. K says:

    waah.. tahniah! dah ade umah sendiri.. raya di rumah baru la ek

  2. A.I says:

    Jadik la tu. Walau x sebesar mana, sama la ngan aku. umah sendiri pon besar kotak je ;P tp selesa sbb tu umah kita sendiri kan... :)

  3. LYaFRINA says:

    bestnya..dpt gok sutir..
    aku rumah menan pun xdop ni.. rumah pasir pon x lulus.. ish..ish...

    smoga happy2 slalu.. bab2 renovate tu slow2 la.. y penting dh ada mde2 penting utk khidupan bsama famili tsyg...

  4. okla tu oya dpt gak sebuah ....kat kemaman ke ni? pattern umah mcm umah adik ipar aku je...hehe

  5. nome says:

    vavava....oya beraya dgn umah baru la...tahniah2!

  6. Hezesuze says:

    ish ok latuh sudah ada rumah sndiri...huhu

  7. ppb_ppkp says:

    tahniah oya..ok apa oya..at least berjaya dah ada rumah sdri..lama2 nanti ko renovate pelan2.
    wah..raya nanti kat rumah baru la..
    walaaaaaaaaaaaaa.

  8. fied says:

    congrats on ur new home..

  9. oYa says:

    alalalala......time kasih yg ucp tahniah...umah ni kat kemaman..so harga dia leh tahanlah...alhamdulillah janji umah sndr kan...syukur2

  10. Oya, rumah ku syurga ku. janji byr bulan2..last2 rumah tu rumah kepunyaan kita kan.. syok!