KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

aKU...DarWiSy/DaRwisYa

Posted by oYa - -

alooooo....hai... bestnya cuti panjang termasuk MC kelmarin coz crt brt...kwang3x ( kenduri punyal fasal).. tapi sebelum aku teruskan ngan entry seterusnya aku nak tayang pic2 terkini dan tersengsasi..anak2 aku yg comel2 ni ahaks.... pic masih lagi hangit di pasaran..diambil pada jam 6.34 minit petang kelmarin di wakaf depan umah MOK CIK WOOK kg bukit kuang...hahahahahaha
sebenarnya aku suka bwk anak2 aku lepak bawah pokok ceri ni...angin sepoi2 reti bahasa....best bangat...biasa adalah peneman 3,4 org jiran duk buat tupat hangit kat sini..aku tumpang 2 kaki wak tupat..tp tupat aku tupat simple je... wakakakaka

apa2 pun duk kat kg mmg best kan....." aku budak kg" gelaran yg sesuai bg aku hihihi coz sepanjang hidup aku tak pernah g jauh dr kg aku ni...abis belajar form 5..sambg form 6 still duk umah mak aku...pas kawen anak dua still kat sini..pendek kata panjang bicara jiwa aku dah sebati kat sini....bajet2 nak beli umah time kaya nanti pun kat area2 ni..INSYAALLAH !!!!

so layanzzzzzzzzzzzzz...

psttt!! abaikan diriku yg maju sekembang semangkuk...wakakakaa



pose macho...2010

pose blurrr 2010
uwekkkkkkkkkk !!!

pose manje 2010

aksi isap jari 2010

aksi makan 2010
aksi bersahaja 2010
swettttttttt

3 Responses so far.

  1. bulat says:

    nak tmbah ckit..shuweet & kiyut lar..geram tgk ppi dy..rs nk cubet jer. hehe

  2. nome says:

    kiut miut anak banak nih....comel2 belako

  3. Hezesuze says:

    mak n anak same2 membesar huhu