KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

GaMBaR LaMa

Posted by oYa - -


HuHuHu...tengah duk kemas2 bilik..terjumpa plak gambar ni... kalau korang nak tau aku hanya ada sekeping ni je gambar masa tecik tau , coz masa umur aku 5 tahun , aku ni pantang jmpa gunting mesti aku cari gambar dan gunting halus (aku cari disetiap laci yang ada)...so tak dapek dek nak nolong..habis sumer musnah hancur berkecai...tut2 ada jugak sekeping yang masih boleh diselamatkan itupun setelah mak aku bersusah payah cari serpihan2 sambung balik n tampal...maka terhasilalah gambar diatas tu...uwaaaaaaaaaaaaaa sedih ase takleh tgk kita masa tecik...(ada gak tp tak jelas)


ni plak gambar masa aku umur 6 tahun..(aku mmg dah besor dr tecik) umo 6 tahun dah bapok gong..wakakakaka..dr atas kiri (abg ngah aku,abg hery(sepupu) & abg long aku.. dan dr bawah kiri kak jue(sepupu), moksue(moksedare) & sape tu yang rmbt mcm darwisy tu of courselah aku..wakakakaka)

ni plak..masa kat umah aku...bersama ngan oPaH n PokdY ( bos aku skrg) hehehehe

" bermula dari atas kiri (abg long, mok nor, abg ngah, opah, ma, moksue, pokdy & aku"
pic ada byk masa aku umur 6 keatas..tp sumer ada lam simpanan mok long aku..nantilah kalau aku p sana aku rompak n scan balik....leh kongsi2 kan..kan..kan

SELINGAN SAHAJA!!!!
!
!
!
!
!
!

JOM NAIK KUDA>>>KEDEKUT>>KEDEKUT>>KEDEKUT..


6 Responses so far.

  1. Az Rina says:

    hahaha, korek gamba2 lame ke mak oya? memang besa dah ek ko mase kecik2..

  2. LYaFRINA says:

    hiii.. pttnyer.. buatla tag gambo lama tu..

    **apo2 pon maintain kiut bini zuan ni..

    (sia2 komen pnjg lebar td.. pth smngat doh)

  3. haahaha comel gak kak oya mas akecit2 dulu.. hihi kalau ada tempek lagi ek.. ;-)

  4. miemiey says:

    bakpe mu dok naik sekali kuda tu ayu..hahahaha....
    upenya ayu keje dgn pok cedara bossnya..leh laa mie mitok keje tek..hehehe...masa umo 5 tahun tu..mesti mek ayu ni berat montot,,pasal duk dlm storoler lagi..kih..kih..

  5. AiSHieY says:

    Kih3...ye dop gambo umur 5 thun tu...cam bb lg jer...cedap gop naik kude gtuh..kekedut3...

  6. oYa says:

    WEI gambar tu masa tecik lg..aku kata aku suka gunting gambar umo 5 taun bkn ms lam gambor tu<< miey & shiey..uwaaaaaaaaa