KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

aCaRa TiuP LiLiN DaRwisY

Posted by oYa - -



ni dia kek yang paling simple takde tulis pape wakakaka





birthday boys with the kek






aisey!!! berjaya jgk darwisy tiup lilin ni...yea yea yea


mmg antu kek

menu plak...lagi simple....pe dia?

ayam goreng psr malam

mee goreng pasar malam (beli kat member aku) tggl 2 coz abis org kebas
dan yang paling best................

DORIANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

*** untuk makluman sumer hanya gambar darwisy yang aku ambil gambar yang lain TAKDE MAKNENYER wakakaakakak....(padahal bateri tel aku dah nak mampos ..dah nyawa2 ikan).. sal tu blur taik idung masin je sumer gambar ni..HARAP MAKLUM okies ***

5 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    HEHHEHE.... XBUKA K FB???? SSAH I BUAT KEK UTK DARWISY KELMARIN... HUHUHUHUUU.....
    ENJOY U DAY!!!!!

  2. alyyani says:

    HAPPY BELATED BIRTHDAY DARWISY. CANTIK KEK NYE OTA. MESTI SEDAP. PANDAI DARWISY TIUP LILIN TU..

  3. wahhh pandai birthday boy tiup lilin.....dah 2 tahun abg darwisy...blh la sorang lagi tahun depan oya.....

  4. miemiey says:

    ERM..MABELES KEK TU OYA..AKU NMPAK KEK JE...MITA CKIT...HUHUHU....HAPPY BIRTHDAY BUAT DARWISY YEE...BAKAL ABG IPAR ANK AKU TUU..HEHEHE..

  5. oYa says:

    pening weiiiiiiiiii