KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

5 bulan

Posted by oYa - -


fuh.... esok darwisya kena cucuk 5 bulan plak..adoi serem ako..
kalau korang nak tau aku amat takot bila nurse cocok anak aku coz aku kesian..kalau cocok aku takpe plak... heheheh sebab tu tiap kali anak aku nak dicocok mesti aku bwk ma aku tlg pegang..aku plak blah kuor..bila sudah baru aku masuk ambik anak aku tu...dari darwisy lg dah mmg aku camtu.... tp kan masa darwisy aku krg sikit serem coz dia payah nak ngs bila dicocok but darwisya aku lemah coz mmg meraung habis-habisanlah..tatot !!!!


tp bergantung pada nurse gak..ada nurse jenis yang ganaz.... dicocoknya bebudak tu lebih krg je ..tu pasallah bebudak meraung tak hengat sakit.. tp ada nurse yg jenis slow..nurse camni aku suka coz sakit tu kurenglah sikit...... biasalah manusia kan... nurse pun manusia gak bila mood baik pesakit ok je dilayan bila datang bulan kot mcm keje kena paksa je.... ini kenyataan yang aku lihatlah coz ada segelintir buat koje mcm tak ikhlas je (tp bukan sumer) ibarat kata pepatah kerana nila setitik habis rosak susu sebelanga..cewah!!!


ape2 pun wait esok..darwisya oo darwisya

3 Responses so far.

  1. miemiey says:

    lorrrrrrrr....tatut upenya mek ayu ni...hehehe,,takde apa2nya...mgkin kl ni ghirl tu yg soram je kan...mie lebih baik pgg sendiri dari ma mie pasal yg panicnya bukan mie tapi ma ...hehehe...yg lemah ni time cucuk yg demam ..

  2. LYaFRINA says:

    tahniah.. top20-->
    http://aku-halim.blogspot.com/2010/01/salam-semua_23.html

    VOTE for OYA!!!!!

  3. Az Rina says:

    isya pon rabu ni nak kene cucuk, 4 bulan sudah die..aku pon takot gak ni, nge nge nge!!