KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

Mummy AYu GiveWaY onTest

Posted by oYa - -

~ STICKY MODE~

MuMMY aYU GiveWaY @ 1st MomeNt


fuh..sekali lg aku nak try masuk contest lam blog ni.. kali ni aku join contest blog MuMMY aYU
hadiah...di taja bersama oleh
TUAN CONTEST & NOTTI NETTI
tp mcm biasalah kan tiap pertandingan ada syaratnya..kat sini aku taiplah jgk syarat nyer.. nak detail jenguh terus ke blog MuMMY aYU tu..
ANTARA SYARATNYA:-

1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist
2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan...
3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti.
4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday..
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek....
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...)
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu...
6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until my princess nya birthday 10 November 2009
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu
(tak de link direject)
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie..
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok!


so...aku tempeklah pic masa celebrate birthday darwisy hari tu..







NAMe : MUHAMMAD RUZAIN DARWISY
T/LAHIR : 11/01/2008
TARIKH CELEBRATE : 16/01/2009 ( lewat coz 11/01 tu aku koje)
HARI : JUMAAT
MASA: 2.00PM

~~ alhamdulillah sampai jgk hajat aku nak celebrate birthday darwisy..biasalah anak pertama dan birthday pertama..mmg aku rela perabis duit janji anak aku eppy...dok gitu..walaupun dalam suasana yg sederhana..sumer tetamu yg aku jemput datang(leh tahan byklah jgk adiah yg darwisy dpt..syukur)...aku time tu alahan coz petnen kan darwisya ...NANTI TURN DARWISYA plak...INSYAALLAH~~


sesape nak join SILA-SILA

3 Responses so far.

  1. alyyani says:

    yg best nye, ko dgn laki ko pun pakai tshirt custom made gak. aku ingat lg. wajib la ko masuk pun. :)

  2. LYaFRINA says:

    WEII...NAPOK SANGAT..TEMPAH KEK KAT KEDAI...TU____TU?/65..(RAHSIA).. WEI..KEK 1ST BIRTH ANAK KITA SAMA... XACI...... KALER PUN SAMER... CUMA...PIC TU JER Y LAIN...

  3. mummy_ayu says:

    salam kenal..tq coz my contest...dah check ur entry..ok LULUS.good luck yer encem boy Darwisy!