KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

mood lembu

Posted by oYa - -

huhuhu....dua tiga hari asyik mkn lembu je.....aku pun dah gomuk kalah bapak lembu ni..MOOOOOOOOO..ekekekek skrg ni msh agi duk umah MIL mkn gulai lembu, sup tulang lembu, n macam2 lglah resepi yg MIL aku msk...aku ni menantu yg pantang tgk makanan...sal tu MIL aku suka msk bila time aku alik...patutlah menantu yang sorang ni gomuk..kuat melatak wakakak BUT i like.....

5 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    aiiii..mkn lembu k.... daging lembu????

  2. husni says:

    betol..betol mood lembu...

  3. alyyani says:

    hehehe.. betul2 tp best sebab semua nye lembu yg fresh..

  4. miemiey says:

    jangan tak mandi cam lembu udah laa mek ayu..
    kang dok saje je laki mu lari..
    uwaaa....

  5. ok.. da revieww.. good luck!