KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

khas buat lyafrina

Posted by oYa - -

KHAS BUAT LYA ..

ISU : pretnen kali ke dua? nampak mcm bestkan..tp bg mereka yang sihat walafiat..dan tidak pada lya empunya BLOG LYAFRINA

sebelum tu oya nak ucapkan tahniah krn lya telah pretnen sekali lagi...tapi sggpkah lya hadapi perkara yg sama sewaktu melahirkan asya dulu, bertarung nyawa bg memastikan zuriat yg dikandung selamat dilahirkan...walaupun oya hanya mampu membaca kisah lya..oya leh bayangkan betapa kuatnya lya ms tu.... tp!!!adakah kali ini perkara tu akan berulang atau sebaliknya....
sebagai rakan blogger dan juga kenalan di alam nyata.... oya harap lya tabah menghadapi sumer nya,
memanglah anak tu adalah anugerah yang tak ternilai harganya...oya faham sgt perasaan lya...tp dlm situasi lya skrg sokongan suami, ibu bapa amatlah perlu..walaupun mereka tdk merasa tp mereka sudah tak mampu melihat insan yg mereka sayang terlantar di hospital ..


lya...kalau rasa nak menangis..menangislah sepuasnya..krn hanya tangisan dan doa yg boleh mengubat luka utk seketika ni.... kepada kawan2 yg baca entry ni DOAKAN untuk lya..agar dpt membuat keputusan yg btl samaada mau meneruskan kandungan itu atau sebaliknya...

kpd sesape yg tak pernah membaca kisah lya yg dulu..leh je KLIK

so..lya fikirlah sebelum terlambat..


3 Responses so far.

  1. alyyani says:

    aku tetap mengatakan kalau lya nak teruskan kandungan dia ni, berisiko tinggi la. bukan nak menakutkan, tp baru2 ni cousin aku meninggal bila melahirkan. tinggallah anak dia dgn ayah dia je.

    masa lya lahirkan asya dulu, alhamdulillah 2 2 selamat. walaupun beberapa bulan lya terlantar dihospital.

    tapi kali ni? lya, alya cadangkan semayang istikharah mohon petunjuk dari Allah...

  2. LYaFRINA says:

    time kasih oya..... lya mmg dh nangis... dlm dada rse mcm berat...rase penuh... terima kasih ats keprihatinan oya... terima kasih utk smua kwn2 y sntiasa bsama samada ssh @ sng... lya hargai hingga k akhir hayat... doakan la kselamatan lya... utk kali ini... lya redha ape y blaku.. tp andai nyawa lya stakat ini???? mcmana nsib asya n fain??? Mmg ..lya pernah rasai saat2 nyawa d hujung jari... n rasai.. mcmana tuhan mberi smula pluang utk truskn hdup... mmg lya sgt2 takut utk hadapinya smula.. TAKUT YANG T'AMAT SGT...

  3. miemiey says:

    sedih btul aku baca cerita ini....

    semoga allah panjang usia lya dan memberi kesihatan yg baik buatnya...
    segalanya ketentuan allah