KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

heHeHe

Posted by oYa - -

ujan yang turun bagaikan mutiara, berkilau bersinar berkerdipan... cewah !!!




kelmarin & hari ni ujan..jer so bestnya kalau leh tido..huhuhuhu..oleh krn ujan pg td boleh dikategorikan lebat lah jgk..aku g koje lewat..kul 10 br masuk opis..ada aku kesah bos aku mrh? wakakaakaka bos aku pun msk lewat....(nasib aku dpt bos yg spoting moting) cuti aku pun dah terlebih sudah..tp tiap2 minggu aku apply cuti... wakakakaa


yo yo !!! peace no war..takde koje sementara ujan tgh lebat baik aku menyenap pic2 yg konon2nya cun..( angkat bkl sndr) tapi....ada aku kesah janji laki aku kata... aku cun.. ahakz






hah!!!! nilah semek gebus.. yg bgn awal walaupun ujan...abg darwisy jgk yg best tido..semek ni nak srh aku dukung wak g jalan2 tgk ujan..ekekeke

3 Responses so far.

  1. alyyani says:

    ko gi keje lewat balik lewat ke balik ontime gak oya? kitorg bole masuk lmbt, tapi kena balik lmbt la ganti balik. huhu..

    darwisya makin comel & gebus sgt!

  2. salam kenal..
    bestnyer ujan.... tapi tak suke sejuk sgt.... hehhehehhe

  3. miemiey says:

    best mmg best ujan tapi aku ssh nk bertenet line problem...huhu....darwisys gebius dan tombam cam mu ayu....