KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

Entry RoJaK

Posted by oYa - -

oleh krn aku malas nak buka entry byk2..so aku satukan sahaja menda yg aku nak tayang kat sini k... so layanZZZZZZZZZZ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1) AKU<>ADIK2KU

wakakakaka..sebelum ape2 baik aku gelak dulu.... oleh krn boring aku dgn bangangnya ajak adik aku snap gambar ni..kemaruk nak tayang muka lam blog... lantaklah muka tak bape nak siap pun.. ADA AKU KESAH? janji mantain cun.... hahahaha

" aku.. cik alang.. n UCU yg hampir juling matanya krn kaber tgk HP aku..wakakaa"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2) SAME KE TAK?

same ke tak ? rasa2 koranglah kan..same ke x muka dua beradik ni... eheheheh mata darwisya sepet sikit rmbt plak straight..darwisy mata bolat sikit rmbt plak ikal cam ako... selalu org dtg umah kata " eh eh lainlah dua org ni " YE KE..ada yg kata darwisy follow en somi.. darwisya follow aku..idung mantain follow ako kemek... wakakakaka tak kisahlah follow sape2 janji aku tau YG dua2 ni anak ako..kuor dr TUT>>>> aku..dan aku yg mengepush tahap tarzan..hahahaha


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3) CERITA PSL NAJMIE & MAK AKU

hari khamis 19/11 genaplah umo anak sedara aku yg pertama ni AHMAD NAJMIE AJMAL BIN SAMSOLL BAHARI 3 tahun...kami sekuarga sekadar smbt sefamily je..sj suka2..beli kek n kuih then mak aku kacau mee goreng..byk aku mkn oitttttt..mana tak gomuk..tp ada aku kesah gomuk.... janji sihat COOL YAAA.....
aku sebenarnya nak citer jgk sal mak kesayangan aku ni...mak aku sebenarnya kaki melatah...pantang terkejut ke org cuit ke..hah mulalah aksi melatah tu..mcm2 hal dia buat..bila dah mula payah nak stop...aku kekadang serumah ni pecah prt bila mak aku dah start ngan aksi latah dia tu...lebih2 jumpa ngan MIL aku yg sama2 melatah...HARU wei.... hahahaa



" hahahah menari ke ape ni? wakakakak"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4) CERITA PSL DARWISY
alhamdulillah..skrg selera mkn darwisy dah bertambahlah jgk...kalau dulu payah sgt nak mkn tetapi skrg pantang tgk org mkn misti dia mnta..walaupun tak byk dia mkn..yg ptg dia dah mkn...kan.kan.kan...sekarang darwisy pun dah pandai main ngan darwisya..selalu cakap ngan adik dia....biasa soklan yg dia tanya kat darwisya " adik icha jom uka EV engok iter atun "sambil cium tgn darwisya...aku sukalah tgk bila darwisy pegang tgn adik dia tu..pastu pegang kaki..kekadang ulik tido..pastu cium.... aku suka situasi tu....semoga bila besar darwisy akan jaga darwisya sebagai abg yg bertanggunjawab.. AMIN









SEKIAN....

4 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    wowww dasyatnyerrrrr..... gelek inullll tuuuu....
    ~~~> kalau inulll sedang goyangggg

  2. amboi marathon n3 ko kali ni oya!!dah besar anak dara ko tu kan...

  3. alyyani says:

    macam2 ade entry ko nih. tp gaya ko kan tak macam anak 2 pun tau. mcm anak dara gitu. hehe.. aku nmpk muka 2 beradik tu sama je. heheh..

  4. [I][T][A] says:

    Banyaknya cerita dalam satu entry... macam2 ada..