KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

CUTE BABY IN CUSTOM CONTEST

Posted by oYa - -

STICKY MODE
CONTEST...

BABY INTAN GIVE AWAY~~~CUTE BABY IN CUSTOM CONTEST

20/10/2009 ~~~11/11/2009 (11 am)


anjuran sepenuhnya dari
BLOG BABY INTAN ( saper nak join leh je klik)

so...lepas di kaji selidik akhirnya hanya pic ini yang aku rase layak kot untuk join
!
!
NAMA : MUHAMMAD RUZAIN DARWISY
T/LAHIR : 11/01/2008 ( nak masuk setahun 10 bulan 11/11)


"budak kelawar tangan berapi "... hehehe


untuk kawan- yang berminat utk turut serta sekali lg aku bagitahu korang boleh je mengunjungi blog BABY INTAN ni ye..dan mestilah memenuhi syarat yang ditetap kan...( aku ini entah penuhi syarat ke idok)

IAITU:

1) Add blog BABY INTAN dlm blog anda
2) Sila letak banner di sidebar blog anda dgn link ke ENTRI INI
3) Buat entry mengenai contest ini di blog anda
4) Hanya anak2 berumur dari 1 bulan - 3thn sahaja
4)Dalam entry hanya SATU (1) SAHAJA gamba paling CUTE mengena kan costume
5)Sila nyata kan nama si cutie dan umur nye sekali
6) Dalam entri pasti kan anda mention link ke BABY INTAN (no link back will be disqualified)
7) Bile dah siap, tingalkan link entri ke entri ini
untuk makluman , pemenang akan di pilih oleh juri dan di bahagi kepada 2 kategori : 1) 3 pemenang for Baby Girls yg cute
2) 3 pemenang for Baby Boys yg cut
e
JOM PAKAT MASHUK!!!





One Response so far.

  1. Intan says:

    Salam kenal puan rumah :)

    All checked!

    Gud luck to ur cute lil Ruzain in costume.

    Thank you for joining...

    ~BabyIntan~