KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

Check-up terkini

Posted by oYa - -

fuh letih..hari ni kena scan kat kinik kerajaan sekali check-up mak ai........aku g kul 8.00 pg kul 1.oo ptg baru siap...dgn prt yg lapo....tensen2..
tp pernantian aku kali ni berbaloi...coz masa scan td doc kata bb aku anytime dah leh kuor..maknanya dah tak songsang...syukur alhamdulillah harap2 kekallah sampai bb ni kuor nanti ek... kepada kengkawan yg sentiasa mendoakan aku tankiu bery2 much lah...pas ni korg doa aku selamat mengepush plak ek...

doc kata setakat td brt bb dlm linkungan 2.6- 3kg.. tu aku no komen... gender bb aku pun no komen..... wait n c jelah ek janji aku n bb aku ni selamat.. AMIN..






3 Responses so far.

  1. jaijina says:

    alhamdulillah..baby dah pusing balik..

  2. alyyani says:

    oya, baby ko sukanari2 dalam perut eh. baby da turun tuh maknanya tak pusing dah la tuh. insyaAllah. semoga ko selamat bersalin ok!

  3. Alhamdulillah. :) Moga selamat bersalin ye..