KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

DaDiH KeGaP

Posted by oYa - -



huhuhuhu ni dia aku punya peberet.. DADIH... aku mmg suka makan dadih ni dari kecik lg.. sebab tu badan aku kombang kot hahahaha...
oleh krn aku asyik beli beli dan beli je.. ape salahnya aku buat sendiri baru puas ati nak mkn byk..kan,kan,kan so berbekalkan resepi mak sedara aku.. senang giler nak buat rupanya yek.. akhirnya berjaya jgk aku siapkan 30 bekas dadih ni...best best
sape yg berminat nak buat kalau nak senang ikut cara aku ni... jeng-jeng-jeng
mula2... masukkan air lam periuk hehehe ( nak senang ,aku guna botol mineral yg kecik tu sebanyak 6 botol), pastu satu tin susu cair, satu paket serbuk agar2 aku guna yg swallow tu (tul ke ejaan) 10gm yg clear punya no kaler2 k, coffemate yg 450gm tu, dan gula ( gula ni nak senang korang sukat guna tin susu cair tu sebanyak satu tin), pastu perisa lantaklah, ros ke, jagung ke, keladi ke,, tp aku try guna yg perisa ros je, pastu korang campur je sumer biau mendidih, angkat letak lam bekas, simpan lam peti ais dah leh makang..senang kan,kan,kan,kan
so selamat mencoba..yihaaaaaaaa







4 Responses so far.

  1. ppb_ppkp says:

    oya..buat sendiri ..pueh hati kan..makang sampai muntah..hiihihhihi

  2. MUMMY ILA says:

    aku ngan izz pun suka makan dadih. hehe tp aku malas nak buat even senang.

  3. shi3la says:

    wahhh blogg dah chantekk sehh...

    emmm haku tak pernahh makan dadihh..huhuu jakunn kann haku...

  4. sedapppp...mel pun suke ain pun suke...tp kadang nape aku buat sure terkeras,,,,benci tau....