KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

TaG TaWeN

Posted by oYa - -

huhuhuhu..aku ada terima satu tugasan daripada mek syapa...
so skrg aku buat ek syapa.. sorylah pic2 aku hampeh blur semacam coz sumer pic takde lam simpanan pc aku..so aku snap balik guna handpone aku..nak scan no time hehehee.. ape2 pun layanzzzzzz...
TAG TAWEN
Memula upload gambar kahwin yang paling korang gemari...
1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.
1.1 sebab nilah hari bersejarah dlm idup aku..
1.2 sebab aku nampak ayu sgt seayu namaku..kekekee
1.3 sebab aku jadi org yg paling gelemer masa ni sumer nak snap photo kami..yippi...
1.4 ikut suka ati akulah dah aku mmg suka gambar ni

2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?

2.1 aisey gambar nikah aku plak lupa nak upload..heheheee aku dinikahkan pada malam khamis.. 15/11/2006 jam 9.00, bertempat dikediaman aku sendiri

3.Tema

3.1 semestinya yellow..betul2 raja sehari aku time tu..ekekee


~~ ni pic acara potong kek..kaler ala2 pink gitu ~~


~~ nilah singgahsana aku..amacam tomel tak?
4. Mengapa korang memilih si dia tuk dijadikan teman hidup???
4.1 sebabnya dia DAH mmg dijodohkan utk aku...no excuse..TUHAN DAH tetapkan PUN ekekeke


5. Nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini.
5.1 semestinya aku doakan agar jodoh kami kekal ke akhir hayat..dikurniakan anak2 yg soleh n solehah..di limpahkan rezeki dan yg plg penting di pjgkan umur..ekekekee

6. Tag 6 orang lain tuk buat tugasan ini
6.1 rina
6.2 alyyani
6.3 imah
6.4 kak na
6.5 ainey
6.6 shila



so kalau korang lum dpt lg tugasan ni silalah yea....









2 Responses so far.

  1. shi3la says:

    wehh shiela tuhhh haku ker...ker shiela yg sorg lagik tuhh...hik ader dua susahhh...

  2. alyyani says:

    ayu nye ko diatas pelamin. hehehe... muka bunga- bunga bahagia jelas terpancar. cewah!

    tag kawen 1, siap!