KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

huhuhuhu

Posted by oYa - -

aku nak story mory sikit ni..pasal anak teruna ku yg slim mlim ni...semalam oleh krn aku terlampau letih so aku tidolah awal...tut2 kalau tak silap aku pada jam 11 malam gitulah aku terkejut bila darwisy masuk bilik tetiba dia berdiri n rebahkan badan dia atas perut aku...aduh sakit siot...tu slow lah jgk igtkan pas aku marah dia tak buat alih2 sekali lg dihempap badan dia atas perut aku,,,aduh kali ni betul2 membuatkan perut aku skt.sampai nak terbirak..dasat2 mula2 risau gak yelah camnelah ngan bb kat dlm tu ek..tp bila fkr balik takde pape kot coz kulit prt aku tebal... aku bajet kalau skt beterusan semalam nak kena g kinik gak..coz perut aku tetiba memulas.... pas ni mmg aku takkan tido terlentang...hahahahaa
DARWISY OO DARWISY NASIB KO SLIM KALAU KO BESO MCM IBU KO NI>>SAH2 DAH TERBIYAK SEMALAM