KEPADA PENGUNJUNG BLOG AKU SILA KLIK BOM NI YE!!

apo kes...

Posted by oYa - -

HUHUHUHU..bohsan wei.......aku skrg asyik makan-makan n makan je..camnelah tak gomuk..huhuhuhuhu.. dah HOBI aku pun makan.
1hb 4 nanti.. aku ada appointment ngan doc plak..nak scan,,coz misi kat kinik kg aku kata bb aku beso... HAMPEH nyer misi..taulah kulit perut aku tebal...tak petnen pun dah mcm org petnen.... sbr jelah..padahal misi yg chek up aku 2 taun lepas dah bgth yg kulit aku mmg tebal..tp misi lg sorang ni tak mau trima..nak TUNJUK tererlah tu.. leh blah r... huhuhuhh
tp takpelah....aku mmg nak scan gak tgk camne keadaan bb ku skrg..huhuhuhh..
Lagi satu..oleh krn aku ni kena kurangkan manis..so aku skrg dah krg mkn nasi..cuma aku suka mkn burger..wakakaka leh gitu biru mata itamku..hahaahaa
ni pun tengah duk mkn cloud 9..manis siot..(lantaklah dah mmg aku nak mkn)